Udvalg og arbejdsgrupper som jeg er medlem af

Jeg er medlem af en stribe udvalg og arbejdsgrupper

Jeg sidder i en del arbejds- og ad hoc udvalg i Hovedstyrelsen, da jeg har en god all-round baggrundsviden som lærer. Jeg er kontaktperson til et større antal faglige foreninger og varetager mange af foreningens repræsentationer.

I sommeren 2014 var jeg til NLS sommermøde i Stockholm, en udveksling af udfordringer i de nordiske skolesystemer. Sommeren 2015 deltog jeg i Education International Congress i Ottowa, Canada, hvor jeg bl.a. talte til Verdenskongressen om dannelse og kritisk tænkning. I 2016 har jeg deltaget i NLS konference i Oslo om privatisering af uddannelse samt Education Internationals Symposium i Riga vedr. menneskerettigheder og uddannelses betydning. I 2019 deltog i verdenskongressen for lærere i Bangkok, hvor jeg talte til kongressen om udfordringen med standardiseringer.

Der ud over prioriterer jeg især at deltage i mange af kredsenes arrangementer som oplægsholder med stort set alle skolepolitiske temaer.  

Jeg deltager ligeledes i kredsenes generalforsamlinger og i 2019  blev det til deltagelse i 8 kredsgeneralforsamlinger. Konferencer, møder, ministerielle rådgivningsgrupper er en fast bestanddel af min hverdag.

Medlem af Undervisningsudvalget

Liste over ad hoc og arbejdsgrupper:

Følgegruppe om specialundervisning.

Følgegruppe for udbredelse af DLFs principprogram.

Følgegruppe vedr. internationale forhold.

Ad hoc gruppe om  “Hvad skal vi med skolen i det 21. århundrede?”

Ad hoc gruppe om konferencen “Hvad skal vi med skolen? i november 2015, der efterfølgende skal medvirke til at skabe indsatser i kredsene.

Ad hoc gruppe om Antiradikalisering.